Mat upplagd på en grön tallrik.

Meny vecka 34

I restaurangen är det gröna i fokus. Vi använder ekologiska och hållbara råvaror från närområdet. Vi låter årstiden styra utbudet.

Vi serverar lunch 11-14. Kafét öppet 10-17 med matiga mackor, bullar och annat.

På onsdagar är kafét öppet till kl 20 med matiga mackor, sallader och fika. 

Dagens gröna 105 kr

Måndag

Aransini " friterade risbollar", torkade tomater, rostad paprika, sotad lök, rökt crème fraiche

Tisdag

Grillad roman, majonnäs på jordärtskocka, friterad potatis, ostronskivling

Onsdag

Rökbakade betor, potatis- och timjanspuré, plockade trädgårdsörter, hasselnötsvinägrett

Torsdag

Aubergine- och fetaostskräm, svart ris, bakad purjolök, vinägerstekt svamp, friterade kikärter

Fredag

Steam bums, chili- och ingefärsmarinerad tofu, sesamdipp, kimchimarinerade grönsaker

Lördag och söndag

Varieras efter kockens val

Hantverkaren 135 kr

Dijon- och pepparstekt högrev, rosmarinrostad färskpotatis, dragon- och brynt smörskum

Trädgård 135 kr

Sallad på gröna bönor, senapsfärskost, rädisor, bakat ägg, marinerad färskpotatis

Flatbröd 130 kr

Surdegspizza, gräddfil, blomkål, hasselnötter, lagrad Sveciaost, krasse

Pannkaka 75 kr

Pannkakor på dinkelmjöl från Warbo Qvarn, rårörda blåbär, vispad grädde

Helgmeny

På helger och helgdagar serveras Dagens gröna, Hantverkarn, Trädgård och Flatbröd, menyn kan dock varieras efter kockens val.

Pannkakor serveras så klart alltid!

Med reservation för ändringar