Sörmlands museum och det nya coronaviruset

Sörmlands museum bevakar noga utvecklingen kring covid-19. Vi följer myndigheternas rekommendationer och är beredda på att läget snabbt kan förändras. Här kan du läsa om våra tillfälliga förändringar.

Uppdaterad 2020-09-16

Vi håller öppet med följande undantag:

• Vi har pausat möjligheten att boka minnesutställningar.

• Salladsbuffé, soppa och bröd har tagits bort från självserveringen i restaurangen. Vi följer de nya reglerna för att förhindra trängsel i vår restaurangkö och matsal.

• Vi räknar antalet besökare där det är aktuellt. Är du inte helt frisk ber vi dig att avvakta med att besöka oss. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Förändringarna görs för att minska smittspridningen av coronaviruset och av särskild omsorg för äldre och andra riskgrupper.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och
regeringens beslut och gör vad vi kan för att undvika smittspridning. Vi uppmanar dig att göra detsamma.

Är du osäker på något? Välkommen att ringa eller maila oss.

Receptionen telefon: 072-213 47 11
Mail: info.museet@regionsormland.se